Τρόποι Πληρωμής

  1. Με αντικαταβολή

Ο πελάτης υποχρεούται να πληρώσει στον μεταφορέα το συνολικό ποσό της παραγγελίας κατα την παράδοση των προϊόντων στον τόπο αποστολής.

  1. Με τραπεζική κατάθεση

Σε αυτή την περίπτωση ο πελάτης θα πρέπει να καταθέσει στους διαθέσιμους τραπεζικούς
λογαριασμούς το ποσό της παραγγελίας.

  1. Μέσω πιστωτικής / Χρεωστικής κάρτας 

Θα ανακατευθυνθείτε στην τραπεζική πλατφόρμα πληρωμών όπου θα πρέπει να συμπληρώσετε τον αριθμό, την ημερομηνία λήξης τον τύπο (Visa, Mastercard κ.τ.λ.), τον τριψήφιο CVC, την ημερομηνία λήξης και το ονοματεπώνυμο κατόχου της πιστωτικής η χρεωστικής σας κάρτας προκειμένου να κάνετε την αγορά σας. Για την ασφάλεια των συναλλαγών σας το Mpothos.gr συνεργάζεται με την διεθνή εταιρεία προστασίας συναλλαγών μέσω internet Thawte η οποία διασφαλίζει ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον για τις ηλεκτρονικές σας συναλλαγές. Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha  e-Commerce” της Alpha Bank η στην πλατφόρμα ηλεκτρονικών πληρωμών της Eurobank, χρησιμοποιούν κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.
Συμπληρώστε τον αριθμό, την ημερομηνία λήξης, τον τύπο (Visa, Mastercard κ.τ.λ.), τον τριψήφιο CVC, την ημερομηνία λήξης και το ονοματεπώνυμο κατόχου της πιστωτικής η χρεωστικής σας κάρτας προκειμένου να κάνετε την αγορά σας.

Δόσεις: γίνονται μόνο σε αγορές άνω των 600€ με χρήση πιστωτικής κάρτας και υποστηρίζονται εώς και 6 δόσεις.