Τρόποι Αποστολής

Η αποστολή γίνεται πανελλαδικά με Courier εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.

Οι χρήστες του ηλεκτρονικού καταστήματος μπορούν να ενημερώνονται για το κόστος αποστολής της παραγγελίας τους από το εργαλείο “Εκτίμησης Μεταφορικών και Φόρων”, το οποίο εμφανίζεται μόλις προστεθεί ένα είδος στο “καλάθι” τους, εισάγοντας το νομό και τον Τ.Κ. της περιοχής στην οποία επιθυμούν να γίνει η αποστολή.

Για προϊόντα βάρους άνω των 30kg και για τις απομακρυσμένες περιοχές και περιοχές που δεν καλύπτονται από το δίκτυο της εταιρείας, ο πελάτης μπορεί να έρθει σε συνεννόηση με εκπρόσωπο του ηλεκτρονικού καταστήματος και

α) να υποδείξει μεταφορική εταιρεία ή πρακτορείο της επιλογής του ή

β) να επιλέξει τη μεταφορική εταιρεία ή το πρακτορείο που θα του προτείνει εκπρόσωπος του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Σε αυτή την περίπτωση, η εταιρεία δεσμεύεται να αποστείλει την παραγγελία στη μεταφορική εταιρεία ή το πρακτορείο που έχει συμφωνηθεί. Η χρέωση από την εταιρεία έως το πρακτορείο ή τη μεταφορική εταιρεία (εντός του νομού Αττικής ) θα είναι:

– Δωρεάν για παραγγελίες άνω των 100€.

– 3,00€ για παραγγελίες κάτω των 100€

Όσον αφορά τις παραδόσεις σε απομακρυσμένες περιοχές, δεν υπάρχει η δυνατότητα αγοράς με αντικαταβολή.

Εφόσον ένα προϊόν εμφανίζεται “άμεσα διαθέσιμο” και μόνο, οι παραδόσεις (είτε απευθείας στον πελάτη εντός του νομού Αττικής, είτε στη μεταφορική εταιρεία ή πρακτορείο επιλογής του πελάτη) θα γίνονται μέσα σε 1 εργάσιμη ημέρα – εάν η παραγγελία έχει γίνει μέχρι τις 12:00 της προηγούμενης εργάσιμης ημέρας.

Τα παραπάνω αφορούν παραγγελίες του ηλεκτρονικού καταστήματος.