Νέο αυτόνομο μηχάνημα πλύσης – στέγνωσης δαπέδων LIBERTY SC50

Νέο αυτόνομο μηχάνημα πλύσης – στέγνωσης δαπέδων LIBERTY SC50

Ελευθερία να κάνεις περισσότερα

Αυτόνομο μηχάνημα πλύσης – στέγνωσης δαπέδων για μεσαίους και μεγάλους χώρους. Επιτρέπει στο προσωπικό να επικεντρωθεί σε άλλες εργασίες, ενώ το Liberty SC50 καθαρίζει για 6 ώρες με μία μόνο φόρτωση.

Γνωρίστε το αυτόνομο μηχάνημα πλύσης – στέγνωσης της Nilfisk Liberty SC50. Μετά από χρόνια ανάπτυξης, δοκιμών, και βελτιώσεων, είναι έτοιμο για τις μεγαλύτερες και πιο δύσκολες εργασίες που μπορείτε να κάνετε. Σε αεροδρόμια, σχολεία, γυμναστήρια, αίθουσες χορού και άλλα, το Nilfisk Liberty θα καθαρίσει τα πιο βρώμικα δάπεδα, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, χωρίς κανείς να το παρακολουθεί.


Καθαρίστε με συνέπεια κάθε φορά. Το Nilfisk Liberty SC50 είναι ακριβές, σχολαστικό και εύκολο στη χρήση. Καθαρίζει τις γωνίες και τις χαραμάδες που διαφορετικά θα ξεχνούσατε να καθαρίσετε, και το κάνει κάθε φορά. Στην πραγματικότητα, οι χειριστές – και τα περισσότερα αυτόνομα μηχανήματα καθαρισμού – συνήθως δεν καθαρίζουν το 15% του χώρου. Ωστόσο, η μοναδική τεχνολογία του Nilfisk Liberty SC50 σάς επιτρέπει να χαρτογραφήσετε μια διαδρομή που προσφέρει κάλυψη μεταξύ 98%έως και 99,5%. Μπορείτε να το κάνετε χωρίς βοήθεια από εμάς ή οποιονδήποτε άλλο. Και μόλις το Nilfisk Liberty SC50 καθαρίσει μια περιοχή μία φορά, ακολουθεί με ακρίβεια την ίδια διαδρομή ξανά και ξανά και ξανά.

  • Αξιόπιστο και ασφαλές: Το Liberty SC50 είναι το μόνο αυτόνομο μηχάνημα πλύσης – στέγνωσης δαπέδων στην αγορά που συμμορφώνεται με το CSA / ANSI 336, ένα αναγνωρισμένο από την OSHA πρότυπο αυτόνομης ασφάλειας δαπέδου.
  • Μέγεθος και χρόνος καθαρισμού: Ο ευέλικτος σχεδιασμός επιτρέπει στο μηχάνημα να αντιδρά σε αλλαγές στο περιβάλλον και να διατηρεί αυτόνομη λειτουργία χωρίς παρέμβαση του χειριστή.
  • Απλότητα: Προσθέσαμε μόνο 3 κουμπιά. Καταγραφή. Έναρξη. Τερματισμός.
  • Λειτουργία: Ο χειριστής οδηγεί το μηχάνημα γύρω από την τοποθεσία για καθαρισμό μία φορά και το SC50 υπολογίζει την πιο αποτελεσματική διαδρομή για τον καθαρισμό αυτού του χώρου, αποφεύγοντας εμπόδια στην πορεία. Αυτή η επαναστατική μέθοδος καθαρισμού είναι αποκλειστική της Nilfisk.

Κοινή χρήση αυτής της ανάρτησης