Ευχαριστήρια επιστολή προς RSF HELLAS

Ευχαριστήρια επιστολή προς RSF HELLAS

ΠΡΟΣ: RSF HELLAS

ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Με την παρούσα επιστολή η εταιρία «ΕΥΑΓΓ. ΜΠΟΘΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.» θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά την RSF HELLAS αλλά και την κα Έλενα Βαρβαγιάννη, εθελόντρια Εκπαιδεύτρια για το σεμινάριο πρώτων βοηθειών που μας παρείχε

Έχοντας διαπιστώσει τη σοβαρή έλλειψη γνώσεων στην παροχή πρώτων βοηθειών στους χώρους εργασίας και θέλοντας να προσφέρουμε την γνώση αυτή στους εργαζόμενους μας αλλά και σε εμάς τους ίδιους , ζητήσαμε την βοήθεια της RSF HELLAS

Η εκπαίδευση περιλάμβανε τόσο θεωρητικό μέρος, με την παρουσίαση υλικού γύρω από την αντιμετώπιση καθημερινών καταστάσεων και περιστατικών, που μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο την ανθρώπινη ζωή, όσο και πρακτικό, κατά τη διάρκεια του οποίου το προσωπικό μας συμμετείχε σε ασκήσεις παροχής Α’ Βοηθειών.

Η κα Έλενα Βαρβαγιάννη, με τις γνώσεις της  & την χαρισματική προσωπικότητα της κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον όλης της ομάδας και να την ευαισθητοποιήσει στα θέματα ασφάλειας και Α’ βοηθειών.

Τέλος , θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλη την ομάδα & τους εθελοντές διασώστες για το καθημερινό έργο που παρέχουν προσφέροντας ανιδιοτελώς τις γνώσεις τους ,την εμπειρία τους & τον ελεύθερο χρόνο τους για όλους εμάς.

Για την εταιρία

Κοινή χρήση αυτής της ανάρτησης